Καναρίνια γιορκσαιρ

FullPress365 team
0


Καναρίνια γιορκσαιρ

Eίναι ένας από τους μεγαλύτερους τύπους καναρινιών, φτάνοντας τα μήκη πάνω από 6 ίντσες (15 cm), με τον μέσο όρο να είναι περίπου 17 cm. Είναι ψηλά, λεπτές και συμμετρικές. που είναι ευρείες σε όλο το σώμα με στενή μέση και τολμηρή στάση συναγερμού

Τα φτερά είναι μικρά, σφιχτά και μεταξωτά. Μπορούν να βρεθούν σε χρώματα πράσινου, κίτρινου, κανέλας, κανέλας και λευκού χρώματος.

Όπως όλα τα καναρίνια, το Yorkshire Canary απολαμβάνει ευρύχωρους χώρους, παρέχοντας έτσι ένα ευρύχωρο κλουβί. Με το μέγεθος τους, θα χρειαστούν ακόμη μεγαλύτερο κλουβί και φωλιά από άλλα καναρίνια. Παρέχετε ένα κλουβί με κάθετες ράβδους και μικρές κούρσες διαφορετικού μεγέθους για άσκηση ποδιών. Έχετε τουλάχιστον 1 πέρκα σε υψηλή θέση στο κλουβί για το καναρίνι να περάσει (ύπνος). Ο κλωβός πρέπει να τοποθετηθεί ψηλά, οπότε ο καναρίνι μπορεί να κοιτάξει προς τα κάτω για να μας μιλήσει.

Τα καναρίνια τρώνε κυρίως σπόρους καναρίνι και γογγυλόσπορους Επικαλυμμένα με βιταμίνη μίγματα καναρινών σπόρων είναι άμεσα διαθέσιμα σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Οι πράσινοι απολαμβάνουν επίσης και μπορούν να προσφερθούν καθημερινά μαζί με λίγο ασβέστιο σε μορφή κοτσάνι.

Τους αρέσει να λάνουν μπάνιο, οπότε θα πρέπει να προσφερθεί ένα λουτρό πουλιών. Ο καθαρισμός του κλουβιού και η κοπή των νυχιών είναι από τις ανάγκες των καναρινιών συντήρησης.

Κοινωνικές Συμπεριφορές:

Είναι κοινωνικά πλάσματα καλής φύσης που δουλεύουν καλά όταν φυλάσσονται σε κλουβιά ή σε κλουβιά. Είναι όμως δειλά πουλιά και δεν πρέπει να στεγάζονται με παπαγάλους ή άλλα πουλιά που τείνουν να είναι πιο επιθετικά από την φύση.

Τα αρσενικά καναρίνια πρέπει να φυλάσσονται από μόνοι τους σε ένα κλουβί για να εξασφαλίζουν ποιοτικό τραγούδι. Τα αρσενικά μπορεί να είναι εδαφικά και η σύζευξη με δύο αρσενικά καναρίνια σε ένα κλουβί μπορεί να προκαλέσει μάχες. Σε ένα ευρύχωρο κλουβί, τα καναρίνια μπορούν γενικά να στεγαστούν με άλλα καναρίνια, σκαρίνες και άλλα.

Αναπαραγωγή 

Τα περισσότερα καναρίνια αναπαράγονται εύκολα αν παρέχονται με ποιοτικά τρόφιμα, φωτισμό, ασφαλή περιβάλλοντα και κλιματισμό. Το Κανάρια του Γιορκσάιρ είναι σχετικά εύκολο να αναπαραχθεί και θα αναθρέψει εύκολα τους νέους. Καλλιεργούνται καλύτερα σε κλουβιά αναπαραγωγής. Βάζουν τα αυγά τους σε φωλιά. Το θηλυκό θα βάλει 3 έως 6 αυγά, ένα ανά ημέρα. 

Πιθανά Προβλήματα:

Αυτά τα πουλιά είναι ανθεκτικά και υγιεινά, αν διαθέτουν καλό περιβάλλον και καλή διατροφή. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !