ΚΟΛΕ'Ι'

Γιώτα
0

ΙΣΤΟΡΙΑ
Συνοδός κοπαδιών στις πεδινές περιοχές της Σκωτίας πριν γίνει πολύ δημοφιλής λόγω της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Λάση».
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Φιλικός, πανέξυπνος και στοργικός με την οικογένεια που τον «φιλοξενεί»
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΕΓΕΘΟΣ: Το ύψος των αρσενικών είναι 55.8 – 60.9 εκ. (στον ώμο) και το βάρος του 20.4 – 29.4 κιλά ενώ για τα θηλυκά 50.8 – 55.8 εκ. και 18.1 – 24.9 κιλά αντίστοιχα.

ΤΡΙΧΩΜΑ: Έχει πλούσιο τρίχωμα (ίσιο και μακρύ εσωτερικό και τραχύ εξωτερικό) και τα χρώματά είναι τριών ειδών, ανοιχτό χρυσό – μαονιού και λευκό, τρίχρωμο (καφέ, μαύρο και λευκό), ενώ υπάρχει και ένας συνδυασμός ασημί - μπλε και μαύρο.
Το κεφάλι του είναι μακρύ και λεπτό στην άκρη, ο λαιμός του μυώδης και δυνατός, η μύτη του είναι πάντα μαύρη, τα αυτιά του μικρά με την αίσθηση της ακοής ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, τα μάτια του είναι μεσαίου μεγέθους και σε σχήμα αμυγδάλου και το χρώμα τους σκούρο καστανό (εκτός της κατηγορίας που το τρίχωμα είναι ασημί - μπλε και μαύρο). Το σώμα του είναι μεγαλύτερο από το ύψος του με βαθύ στήθος, με ίσια και μυώδη πόδια και η μακριά του ουρά βγαίνει χαμηλά (πεσμένη όταν βρίσκεται σε χαλάρωση και ανασηκωμένη όταν είναι σε εγρήγορση.
www.interpet.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !